Тежка катастрофа прати в болница семейство и няколко деца: Трима души

...
Тежка катастрофа прати в болница семейство и няколко деца: Трима души
Коментари Харесай

Няколко деца пострадаха сериозно при тежка катастрофа в Силистренско

Тежка злополука прати в болница семейство и няколко деца: 

Трима души са настанени в болница с заплаха за живота след тежко пътно-транспортно произшествие, оповестяват от полицията в Силистра.

Инцидентът станал към 17:20 часа наоколо до село Кайнарджа. Лек автомобил „ Шевролет “, ръководен с несъобразена скорост от 25-годишен мъж, напуснал платното на прав сектор и се е преобърнал в крайпътна канавка. В колата, с изключение на лидера, са пътували брачната половинка му /25 г./, двете им деца – момиче на 2 година и момче на 1 година, както и момче и момиче на по 17 години, написа.

Вследствие на удара с заплаха за живота в МБАЛ-Силистра са настанени лидерът, брачната половинка му и 17-годишното момче. 2-годишното момиче е оставено за наблюдаване поради разтърсване на мозъка в Силистренската болница, а 1-годишното му братче е превозено в болница във Варна с контузия на белия дроб. Само с охлузни рани е 17-годишната тийнейджърка.

Дежурна оперативна група е направила оглед, обясняват се аргументите за произшествието. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР